Блог

Як приховати месенджер Facebook "Побачене" на пристроях iPhone та Android

"Побачене" - це надокучлива функція для людей, які дуже стурбовані своєю приватністю у Facebook. Якщо хтось надішле вам повідомлення, а ви відкриєте його за допомогою програми Facebook Messenger на вашому iPhone або Android, відправник отримає сповіщення про бачення. Це повідомляє відправнику, що ви бачили повідомлення.

Якщо ви не хочете, щоб це сталося, тобто ви читаєте повідомлення, але не повідомляєте відправника, що ви прочитали повідомлення, - немає прямого способу зробити це. Однак є крутий фокус, який може просто стати в нагоді. Давайте перевіримо! Це не пристрій і не обхідне рішення для конкретного додатка. Отже, кроки залишаються однаковими як для iPhone, так і для пристрою Android.

Як приховати "Побачене" у програмі Messenger на пристрої iPhone або Android

Крок 1. Увімкніть режим польоту.

Крок No2. Відкрийте Facebook Messenger на своєму пристрої та перегляньте повідомлення.

Крок No3. Закрийте месенджер, провевши пальцем угору по картці програми.

Крок No4. Вимкніть режим польоту .

Думаючи, що це звучить безглуздо, це поки що єдиний фокус, який працює як шарм.

Підведенню:

Я хотів би, щоб був простий і офіційний спосіб приховати побачені повідомлення FB. У всякому разі, до того часу нам потрібно керувати цим шляхом. Поділіться своїми відгуками з нами в коментарі нижче.

Тим часом, можливо, вам сподобається дослідити ...

  • Як завантажити відео Facebook на ваш iPhone або iPad
  • Facebook не завантажується на iPhone? Поради щодо виправлення
  • Як приховати активний статус у Facebook Messenger
  • Як експортувати коментарі Facebook у файл CSV